​Plåtslageri och allt inom branschens förekommande arbeten

Plåtslagare med bred kunskap och lång erfarenhet

Vi gör allt inom branschens förekommande arbeten inom plåtslageri och inget jobb är för litet eller för stort. Detta är delvis tack vare vår moderna och kompletta maskinpark som kontinuerligt uppdateras så att vi alltid har den senaste tekniken när vi utför tak- och fasadarbeten. Dock är inte modern teknik den enda faktorn för ett väl utfört arbete utan det krävs även plåtslagare med bred kunskap och lång erfarenhet för att arbetet skall göras korrekt och effektivt. Vårt mål är inte att vara billigast i branschen utan göra gedigna bra jobb med nöjda kunder.

Referenser

Vad vi gör

Kontakta oss

Erfarna plåtslagare med egen verkstad i Trelleborg

Vikten av en plåtslagares erfarenhet och skicklighet är smått underskattat, för väl utförda tak- och fasadarbeten kan spara in pengar på att undvika framtida skador från vatten och kyla på fasaden. Kort sagt så kan ett välgjort fasadarbete av duktiga plåtslagare minska kostnaderna rejält i slutändan.

Vi har också satsat på en egen profileringsmaskin i vår verkstad här i Trelleborg så vi framförallt kan tillverka specialprofiler i Trp mm. Framför allt profilerar vi mycket husgavlar som man klär in med stuccerad aluminiumplåt i olika kulörer.​

12 + 8 =